úterý 12. srpna 2014

Investiční zlato, investiční stříbro, součást rezervní měny



Stephen Leeb, jeden z předních finančních odborníků a ekonomů USA znovu upozornil na znepokojující geopolitickou a ekonomickou situaci v Evropě.
Nezapomněl se zmínit o ruském vojenském obsazení Ukrajinských hranic, které v nás stále vyvolává pocit nejistoty. Eurozóna slábne a slábnou i její ekonomická data.

Stephen Leeb  zároveň uvedl, že řešení najdeme na trhu s investičním zlatem a investičním stříbrem. Pro současného investora je proto důležité  zaměřit  se právě na investiční zlato a investiční stříbro. Také vyslovil obavy, že pokud evropský konflikt mezi Ruskem a Ukrajinou vyeskaluje, bude zájem o tyto drahé investiční kovy více než enormní a jejich dostupnost  bude omezená! A jediní, kdo budou chráněni před případnými ekonomickými turbulencemi, budou právě ti  investoři,  kteří neváhali vyměnit své peníze za investiční zlato a investiční stříbro. Proto je podle Leeba  téměř  nutností si vytvořit zásobu právě v této komoditě. Investiční zlato a investiční stříbro se stávají nedílnou součástí portfolia téměř každého investora.


Oba tyto kovy ( investiční zlato a investiční stříbro) se prý stanou součástí nové rezervní měny!

Žádné komentáře:

Okomentovat