úterý 10. května 2016

Může cena stříbra skutečně dosáhnou 214% za 8 měsíců?

Analytik David P. :  Konečně máme extrémně dobré zprávy pro investory do stříbra! MACD indikátor na grafu se stříbrem se nedávno obrátil na buy signál, poprvé od roku 2011. Viz tabulka.


Toto je poprvé, kdy MACD přešel z takto předprodaných prodejních úrovní do prodejního signálu. Stříbro bylo v červnu roku 1982 neuvěřitelně předprodané (není zobrazeno na grafu), ale MACD dnes ukazuje mnohem větší předprodejní kondici, což z technického hlediska znamená větší růstový potenciál.

Po nejnižší ceně stříbra v červnu 1982, dokázalo stříbro obrátit směr a cena vzrostla o 214% během pouhých 8 měsíců. Podobný pohyb by dnes mohl posunout cenu stříbra na více než 55 dolarů za pouhých 8 měsíců. Také si všimněte, jak je tento ukazatel nízko navzdory nedávné síle stříbra. To by vyžadovalo obrovskou rally v ceně stříbra, aby se tento ukazatel přiblížil zpět nulové čáře.

Je důležité mít na paměti výše uvedený historický krok, když se zaměřujete na zlato a stříbro. Nejen že je tento scénář možný, já ho vidím jako dost pravděpodobný, založený na extrémně předprodaném stavu a silných základech. Buy signál je na svém místě, uvidíme, co se nyní stane!

Žádné komentáře:

Okomentovat